Οι ακτές δεν πωλούνται!

Περιοδεία σε Σκαφιδιά, Λεβεντοχώρι και Αγ. Ανδρέα


Η ενημερωτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ για την κυβερνητική μεθόδευση να ξεπουλήσει και τις παραλίες, συνεχίζεται. Την Κυριακή 24/8 τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν περιοδεία σε ΣκαφιδιάΛεβεντοχώρι και ΑγΑνδρέα. Η πολιτική εξόρμηση θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα και σε άλλες παραλίες του νομού μας.

Όπως τονίζεται στο φυλλάδιο που μοιράζουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι χρέος όλων μας  
 -  Να προστατέψουμε τους αιγιαλούς, τις λίμνες και τον ανεκτίμητο φυσικό πλούτο της χώρας μας από μια ανεπανόρθωτη καταστροφή.
  -  Να σώσουμε τους αιγιαλούς, να σώσουμε τις ακτές, να σώσουμε τον πολιτισμό και τη μνήμη.
  -  Να διδαχτούμε από την τραγική περιβαλλοντική αλλά και τουριστική καταστροφή των ισπανικών ακτών
Θα μας βρει μπροστά του κάθε «επενδυτής» που θα επιχειρήσει να φράξει, να μπαζώσει, να καταστρέψει και το πιο μικρό τμήμα της χώρας μας. Συλλογικά, μαζικά, αγωνιστικά, μπροστά σε κάθε μπουλντόζα που θα απειλήσει την ομορφιά, τον πολιτισμό και την ιστορία μας. Θα μας βρουν μπροστά τους ενωμένους και αποφασισμένους. Από τη Χαλκιδική μέχρι τις Κυκλάδες, από τη Ρόδο μέχρι της Εύβοια, από την Πελοπόννησο μέχρι τα Ιόνια Νησιά εμείς θα δώσουμε τη μάχη και θα την κερδίσουμε για όλα όσα έχουμε ζήσει εμείς και όλα όσα δικαιούνται να ζήσουν οι επόμενες γενιές. Παραλάβαμε χώρα, δεν θα τους παραδώσουμε οικόπεδα.

Δεν δικαιούνται να πουλάνε κάτι που δεν τους ανήκει




.