ΕΦΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΑΛΤΑΡΗ, Βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα


Η χρονιά που πέρασε  σημαδεύτηκε από τη συνέχιση της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής για το λαό και τη χώρα. Χωρίς αναστολές η κυβέρνηση, είτε τρικομματική είτε δικομματική, οδήγησε την κοινωνία στην ανεργία, την εξαθλίωση, τη  φτώχεια και την αβεβαιότητα. Ωστόσο η αντίσταση των εργαζομένων και της νεολαίας  δημιουργεί για το 2014  προσδοκίες για την ανατροπή της.
Να ευχηθούμε  και να πιστέψουμε ότι το 2014 θα είναι η χρονιά που θα εκφραστεί η θέληση του λαού μας να πάρει την τύχη της χώρας στα χέρια του.
Το  2014 να είναι χρονιά   αλληλεγγύης, κοινωνικής ευθύνης, ανθρωπιάς και αγωνιστικής δράσης  του  λαού  για να σταματήσει η καταστροφική  πολιτική των μνημονιακών πολιτικών  και  να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε  μία διαφορετική κοινωνία.
 Να είναι η απαρχή για έναν καλύτερο κόσμο, που  αντιστέκεται, αγωνίζεται και  χαμογελά. Γιατί ο λαός μας αξίζει ένα καλύτερο αύριο.
 To 2014  ο ηλειακός λαός με την ψήφο του να θέσει τέλος στο αυτοδιοιηκητικό καθεστώς της αδιαφάνειας,   της διαπλοκής και των πελατειακών σχέσεων.
 Να γυρίσουμε σελίδα με γνώμονα την αξιοκρατία, την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη του νομού μας . 





.