Ο ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας στη Μυρσίνη


Για μία ακόμη φορά, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας βρέθηκε την Κυριακή στο κέντρο φιλοξενίας των προσφύγων στη Μυρσίνη. Συμμετείχαν οι Τάκης Γεωργόπουλος, συντονιστής της Ν.Ε., Δημήτρης Μαυράκης, αναπληρωτής συντονιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Χρήστος Δίπλας,μέλος της Ν.Ε. και ο βουλευτής Δημήτρης Μπαξεβανάκης. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συζήτησαν με τους πρόσφυγες, οι οποίοι εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την Ελλάδα και το λαό μας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή τους αγκάλιασε και τους στηρίζει καθημερινά. Συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ και τους εκπροσώπους της Τοπικής Κοινότητας Μυρσίνης, που έχουν αναλάβει το κύριο βάρος της προσπάθειας και το φέρνουν σε πέρας με θαυμαστή συνέπεια και ανιδιοτέλεια.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων και στην οικονομική στήριξη, από το Υπουργείο Εσωτερικών, του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης για να μπορέσει να ανταποκριθεί με επάρκεια στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

Η επίσκεψή μας συνέπεσε με την παρουσία της ομάδας των εθελοντριών για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών των προσφύγων και είδαμε με τα μάτια μας τη σημαντική βοήθεια που προσφέρουν. Με την ευκαιρία θέλουμε να χαιρετίσουμε τους πολίτες απ' όλο το νομό, μεταξύ των οποίων και δεκάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που βοηθούν ανιδιοτελώς, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. Στην Ηλεία η ξενοφοβία και ο ρατσισμός έχουν ηττηθεί κατά κράτος!--
ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας
Ανατροπή στην Ελλάδα,Αλλαγή στην Ευρώπη

http://syriza-ileias.blogspot.gr/
syrizaileias@gmail.com


.