ΕΚΔΗΛΩΣΗ Μονάδες τροφίμων Οικοτεχνικής παρασκευής


Την Παρασκευή 20/5/2016 στις 20.00 μμ στην αίθουσα της ΠΕΔ (έναντι ΔΟΥ Πύργου), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα " Μονάδες τροφίμων Οικοτεχνικής παρασκευής" που θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες των μικρών παραγωγών μέσω της οικοτεχνίας να διευρύνουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα μέσω μεταποίησης, διακίνησης, και διάθεσης των προϊόντων τους.

Κύριοι ομιλητές θα είναι η Άννα Θουλίδου και ο Θεοφάνης Γεωργόπουλος, γεωπόνοι, σύμβουλοι στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης.

Στόχοι της εκδήλωσης είναι:

-       Η ενημέρωση του αγροτικού κόσμου (ποιους αφορά, πως γίνονται οι αιτήσεις, τι κόστος υπάρχει, πως εμπλέκονται οι δημόσιες υπηρεσίες κλπ)

-       Η συνέργεια της ολοκληρωμένης διαχείρισης στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του αγροτικού τομέα

-       Το όφελος  – μέσω της οικοτεχνίας –  των μικροπαραγωγών

-       Τα οφέλη της οικοτεχνικής δραστηριότητας  σε ομάδες αγροτών και ΚΟΙΝΣΕΠ.

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και μάλιστα να παρέμβουν με ομιλίες και προτάσεις ώστε να ζητήσουμε από το υπουργείο πιθανές βελτιώσεις του νόμου.

Τέλος το Σάββατο το πρωί οι εκπρόσωποι του υπουργείου θα συναντηθούν με παραγωγούς για να συζητήσουν θέματα που αφορούν το χώρο όπως οι κατευθύνσεις του υπουργείου, οι τρόποι ανασυγκρότησης του αγροτικού τομέα, αλλά και επιμέρους θέματα όπως η δυνατότητα καλλιέργειας στην περιοχή της κλωστικής κάνναβης.

 

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΕΙΑΣ


--
ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας
Ανατροπή στην Ελλάδα,Αλλαγή στην Ευρώπη

http://syriza-ileias.blogspot.gr/
syrizaileias@gmail.com


.