Έφη Γεωργοπούλου, Βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ:Μόνη δημοκρατική διέξοδος η προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία

Με την χθεσινή (8-12-2014) ανακοίνωση της Συγκυβέρνησης, μετά και την λήξη της συνεδρίασης στο Eurogroup για την επίσπευση της ψηφοφορίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αποκαλύπτεται αφενός η ύπαρξη κρυφής ατζέντας της που αφορά τη λήψη νέων επώδυνων μνημονιακών μέτρων το επόμενο διάστημα για τα οποία έχει ήδη δεσμευθεί και αφετέρου η προσπάθεια χειραγώγησης και εκβιασμού της συνείδησης των Βουλευτών.
Η Συγκυβέρνηση αυτοδιαψεύστηκε ακόμη και για το πότε και εάν θα γίνει διάγγελμα από τον Πρωθυπουργό για το όνομα του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας. Αποδεικνύεται ότι όχι μόνον είναι σε πανικό, αλλά κυρίως ότι είναι επικίνδυνη για την κοινωνία.
Η Βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι Συγκυβέρνηση και Τρόικα ενορχηστρώνουν την συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται στη χώρα μας και που επί της ουσίας την έχουν θέσει εκτός του ευρωπαϊκού κεκτημένου. Αυτό ακριβώς αποδεικνύεται με τις εξελίξεις στο Eurogroup της Δευτέρας. Για αυτό ακριβώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται με το πρόγραμμά του για την κατάργηση των μνημονιακών πολιτικών ώστε να ενταχθεί εκ νέου η χώρα μας με όρους ισοτιμίας, και όχι ως αποικία χρέους, στο ευρωπαϊκό κοινοτικό πλαίσιο. Οι όποιες υπόγειες κινήσεις της Συγκυβέρνησης για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας θα πέσουν στο κενό.
Μόνη δημοκρατική διέξοδος η προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία


.