Πανικός στα επιτελεία των «αρχόντων» της Ηλείας

Η πρωτοβουλία νέων πολιτικά ανθρώπων, που η συντριπτική πλειοψηφία τους προέρχεται από τα κινήματα και τον χώρο της Αριστεράς, έχει προκαλέσει πανικό σε αυτούς που έχουν συνηθίσει να λυμαίνονται «κληρονομικώ δικαίω» την εξουσία είτε σε νομαρχίες είτε σε Δήμους, έχοντας δημιουργήσει μια ιδιότυπη «αριστοκρατία». Ένα κλειστό κλαμπ ειδικών που δεν ανέχεται να αμφισβητείται η αυθεντία και η εξουσία τους από κανέναν.

Σε αυτό το πλαίσιο, η μήνυση στον σύντροφο Χρήστο Αθανάσουλα, για απλή αναδημοσίευση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, άρθρου που όχι μόνο έγραψε άλλος, αλλά το περιεχόμενό του εδώ και μέρες σιγοψιθυρίζεται στους δρόμους του Πύργου, όχι μόνο είναι αστήρικτη, αλλά το σπουδαιότερο, μέσω αυτής, ποινικοποιείται η πολιτική άποψη και η γνώμη, καταργείται επί της ουσίας η Ελευθεροτυπία, βασικός πυλώνας της Δημοκρατίας, θυμίζοντας έντονα τον «κουμπάρο» Ερντογάν εδώ δίπλα.

Ο πανικός των «εχόντων και κατεχόντων» δεκαετίες τώρα την εξουσία, είναι δικαιολογημένος. Η παρουσία της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών «Ανοιχτή Συμπολιτεία» όχι ως κομπάρσος αλλά ως πρωταγωνιστής στην πολιτική σκηνή, και η στήριξη που της προσφέρουν οι απλοί άνθρωποι δεν έχει προηγούμενο και φέρνει ένα μήνυμα. Το μήνυμα της Αλλαγής και της Ανατροπής. Στον Πύργο. Στην Ηλεία. Στην Ευρώπη.

18 και 25 Μάη. Ψηφίζουμε και ΦΕΥΓΟΥΝ.

 

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΕΙΑΣ


--
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ηλείας
Ανατροπή στην Ελλάδα,Αλλαγή στην Ευρώπη

http://syriza-ileias.blogspot.gr/
syrizaileias@gmail.com


.