Έφη Γεωργοπούλου- Σαλτάρη, βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ: Να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν το γρηγορότερο τα έργα επισκευής της Ε.Ο. 111 Πατρών-Τριπόλεως.

Αναφορά προς το αρμόδιο Υπουργείο κατέθεσε η Βουλευτής νομού Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου- Σαλτάρη με αφορμή τους κινδύνους που προκύπτουν από τη μη ολοκλήρωση των έργων επισκευής της Ε.Ο. 111 Πατρών-Τριπόλεως και την επιστολή που απέστειλε προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας γι’ αυτό το θέμα η Πανελλήνια Εκπολιτιστική Ένωση Λαμπειέων (Διβριωτών) Ηλείας «Πνευματικό Κέντρο Δίβρης 
Στην ως άνω επιστολή τονίζεται ο κίνδυνος για την ασφάλεια της κυκλοφορίας μεγάλου αριθμού τροχοφόρων στην Ε.Ο. 111 που συνδέει την Πάτρα με το κέντρο της Πελοποννήσου, περνώντας από Αχαΐα, Ηλεία και Αρκαδία και την εξυπηρέτηση μεγάλου πληθυσμού των πλέον ορεινών Δήμων.
Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει την διενέργεια με τη μορφή του κατεπείγοντος όλων των απαιτούμενων  ενεργειών για την επισκευή του οδικού άξονα από τους αρμόδιους φορείς και την ενημέρωση για την εξέλιξη και τα αποτελέσματα αυτών. 


.