«ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από το ταμείο»


ΕΦΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΑΛΤΑΡΗ, Βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

«Κλαίνε και οδύρονται» οι γαλαζοπράσινοι μνημονιακοί  βουλευτές του νομού μας για τις καθημερινές ήττες που υφίσταται ο ηλειακός λαός.


      ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ προς την Κυβέρνηση  και την ΕΡΩΤΟΥΝ, ο ένας μετά τον άλλο, γιατί τα κέντρα Υγείας και τα νοσοκομεία δεν έχουν γιατρούς; γιατί καταργήθηκε η εγγύηση του Δημοσίου στα δάνεια στις πυρόπληκτες περιοχές; (ήδη η κυβέρνηση σε αυτό το αίτημα των επιμελητηρίων αυτών των  νομών  απάντησε ότι «το όριο παροχής νέων εγγυήσεων στις οποίες συγκαταλέγονται και οι ρυθμίσεις παλαιότερων δανείων, για το έτος 2013 είναι μηδενικό», γιατί είναι υπό κατάργηση η Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας; γιατί το Αεροδρόμιο..; γιατί η Ολυμπία οδός…; γιατί ο Σιδηρόδρομος…..; γιατί τα ΤΕΙ….; γιατί τα λυόμενα σχολεία….; γιατί τα επιδόματα των πολυτέκνων….; γιατί η ανεργία….;  και  ο κατάλογος δεν έχει σταματημό.
Την απάντηση μόνον οι ίδιοι μπορούν να τη δώσουν, γιατί αυτοί είναι που στηρίζουν τη Μνημονιακή Κυβέρνηση και ψηφίζουν   όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που οδηγούν  σε εξαθλίωση  καθημερινά και με γεωμετρική πρόοδο όχι μόνον τον ηλειακό λαό, αλλά  και την πλειοψηφία  του ελληνικού λαού. 
     Αλήθεια πότε ανακαλύπτουν τί ψηφίζουν;
     Αλήθεια δεν είναι αστείο και ταυτόχρονα οξύμωρο να ερωτούν τον εαυτό  τους για εκείνα που ψηφίζουν;
    Γιατί κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι με την ψήφο τους ισοπεδώνουν την ΕΡΓΑΣΙΑ, την ΥΓΕΙΑ, την ΠΑΙΔΕΙΑ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ;
   Το εκ των υστέρων  ενδιαφέρον τους δεν συγκινεί πλέον τους πολίτες και, το λιγότερο, μόνον ως υποκρισία μπορεί να θεωρηθεί. Ούτε ως ένα στιγμιαίο λάθος δεν τους το αναγνωρίζουν πλέον οι πολίτες της Ηλείας.
      Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  θα συνεχίσει με μεγαλύτερη ένταση όχι μόνον να αποκρούει την αντιλαϊκή πολιτική της Μνημονιακής Κυβέρνησης  Σαμαρά,  αλλά και με τη καθημερινή επαφή  με  τον κόσμο της εργασίας και   τη νέα γενιά  στους χώρους  δουλειάς, στις γειτονιές,  στις πόλεις και τα χωριά  θα βρεθεί μαζί με το λαό που υποφέρει, ώστε μαζί του να ανατρέψει τη μνημονιακή πολιτική της υποτέλειας και της βαρβαρότητας.        

30-5-2013


.