Fwd: Αντιπρόσωποι από την Ηλεία στη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ



Για τη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
31 αντιπρόσωποι από την Ηλεία
 
Τριάντα ένας αντιπρόσωποι από την Ηλεία θα συμμετάσχουν στη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, από την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012. Η συνδιάσκεψη θα αποτελέσει το καθοριστικό βήμα για τη μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο, μαζικό, δημοκρατικό κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς.
Οι αντιπρόσωποι εξελέγησαν από καθολική ψηφοφορία των μελών του κόμματος στο νομό μας, που έχουν ήδη υπερβεί τα 300. Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα σε όλες τις οργανώσεις και οι αντιπρόσωποι που εξελέγησαν είναι οι εξής:
Αμαλιάδα: Πέππας Δημήτρης, Κυριακόπουλος Κώστας, Καμαρινός Δημήτρης, Γιαννόπουλος Γιάννης, Ανδριόπουλος Χρήστος, Αθανασάκης Αχιλλέας.
Αρχαία Ολυμπία: Βασιλοπούλου Βικτωρία, Παπαηλιού Σωτήρης, Τσίγκλας Βασίλης.
Πηνεία: Λιακόπουλος Γιάννης
Σπουδαστές ΤΕΙ Πύργου: Νούλα Άννα.
Πύργος: Βεργέτης Πάνος, Μπαξεβανάκης Δημήτρης, Κουτσούκου Μαρία, Κορισιάνος Πάνος, Καραμάνη Ελένη, Μπίστας Κυριάκος, Σιδηροκαστρίτης Σπύρος, Δούνιας Γιώργος, Κωνσταντόπουλος Γιώργος, Καλαντζή Βάσω.
Κάμπος: Πυλαρινός Γιώργος, Σκλαβενίτης Γιάννης, Ζορμπαλά Βάσω, Παπιώτης Δημήτρης, Μαυράκης Δημήτρης, Παναγιωτόπουλος Κώστας.
Ζαχάρω: Γιαννόπουλος Θεόδωρος, Ηλιόπουλος Κώστας.
Κρέστενα: Κόλλιας Νίκος, Μιχαλόπουλος Νίκος.
 
Υπενθυμίζουμε ότι στη συνδιάσκεψη θα συμμετάσχουν επίσης, η βουλευτής Ηλείας Έφη Γεωργοπούλου και ο Τάκης Γεωργόπουλος, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής.

Από τη Γραμματεία Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ













.