Η καινούρια μέρα έχει ήδη ανατείλει


Η καινούρια μέρα έχει ήδη ανατείλει

Πριν από τρεις μήνες ξεκινήσαμε ένα δύσκολο μα συναρπαστικό ταξίδι, για να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια και την περηφάνια του Ελληνικού λαού. Για να βάλουμε τέλος στα μνημόνια. Για να ανοίξουμε δρόμο στην ελπίδα.

Δώσαμε αυτόν τον αγώνα με πείσμα και με αυταπάρνηση, κόντρα σε μια πρωτοφανή επίθεση εκβιασμών, διαστρέβλωσης και ψυχολογικής τρομοκρατίας. Είχαμε απέναντι μας όλα τα μνημονιακά κόμματα. Και δυστυχώς, όχι μόνο αυτά. Μια απίστευτη συμμαχία δυνάμεων εντός και εκτός της χώρας, από τους δημοσιογράφους και τα κανάλια της διαπλοκής μέχρι κορυφαίους παράγοντες της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, έκανε ότι μπορούσε για να ανακόψει το πόθο του λαού μας για κοινωνική δικαιοσύνη και ζωή με αξιοπρέπεια. Όλοι εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ!

Είμαστε περήφανοι που σηκώσαμε αυτό το βάρος και αυτήν την ευθύνη. Ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας τους 25.800 συμπολίτες μας στην Ηλεία που δεν υπέκυψαν στους εκβιασμούς και την αχαλίνωτη τρομοκρατία και πολλαπλασίασαν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, από 2,6% το 2009 σε πάνω από 26% τον Ιούνιο του 2012.

Χαιρετίζουμε όλους τους συναγωνιστές και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που με πλήρη ανιδιοτέλεια αφιέρωσαν το χρόνο τους για να μεταφέρουμε σε όλο το νομό το μήνυμα της ελπίδας. Ευχαριστούμε όσους από το υστέρημά τους συνεισέφεραν για να καλυφθούν τα, εντελώς αναγκαία, έξοδα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, αν και δεν κατάφερε τελικά να πάρει τη πρώτη θέση, αποτελεί πια το βασικό κορμό της λαϊκής, προοδευτικής, αντιμνημονιακής πλειοψηφίας του λαού μας. Η πρότασή μας για ανατροπή των μνημονίων της λιτότητας, αποτελεί τη μόνη βιώσιμη λύση, όχι μόνο για τους Έλληνες αλλά και για τους άλλους λαούς της Ευρώπης.

Συνεχίζουμε τον αγώνα από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έχοντας την πεποίθηση ότι το μέλλον  δεν ανήκει στους τρομοκρατημένους, αλλά στους κομιστές της ελπίδας. Η καινούρια μέρα για την Ελλάδα έχει ήδη ανατείλει.

Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας


--
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ηλείας
Ανατροπή στην Ελλάδα,Αλλαγή στην Ευρώπη

http://syriza-ileias.blogspot.gr/
syrizaileias@gmail.com



.