Έφτασε η ώρα της νίκης του λαού μας!

 

Έφτασε η ώρα της νίκης του λαού μας!

Ένα μικρό βήμα χωρίζει το όνειρο από την πραγματικότητα. Αυτό το βήμα θα το κάνουμε όλοι μαζί την Κυριακή. Δίνουμε τέλος στο σάπιο, διεφθαρμένο πολιτικό και οικονομικό σύστημα που απειλεί την κοινωνική συνοχή και την επιβίωση των Ελλήνων πολιτών. Το πάρτι της διαφθοράς και της διαπλοκής τελειώνει.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οι δυνάμεις του χθες, αυτοί που με τις υπογραφές τους ταπείνωσαν τη χώρα, χρησιμοποίησαν τόνους λάσπης. Προσπάθησαν να εμφανίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ως υπεύθυνο για την καταστροφή και τον πόνο που αυτοί έχουν προκαλέσει. Ο Σαμαράς, η Μπακογιάννη και ο ακροδεξιός συρφετός τους τρομοκρατούν και εκβιάζουν. Όσους εκβιασμούς όμως κι αν χρησιμοποίησαν, ο λαός μας δεν τρομοκρατείται. Το πάθος για ζωή με αξιοπρέπεια είναι πιο ισχυρό.

Από τη Δευτέρα οι δυνάμεις της εγχώριας διαπλοκής και της διεθνούς τοκογλυφίας σταματούν να γράφουν μνημόνια. Γιατί ο λαός μας αυτή την Κυριακή γράφει ιστορία. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ περνάνε στη λήθη της ιστορίας.  Τη Δευτέρα η Ελλάδα θα έχει κυβέρνηση των Ελλήνων και όχι της τρόικας. Η ελπίδα θα νικήσει!

Τώρα όλοι με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Δημήτρης Μπαξεβανάκης

Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ



--
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ηλείας
Ανατροπή στην Ελλάδα,Αλλαγή στην Ευρώπη

http://syriza-ileias.blogspot.gr/
syrizaileias@gmail.com



.