ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλωσορίζουμε τη δικαστική διερεύνηση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στο στάδιο Πύργου, που μετατράπηκε σε ΧΑΔΑ .Η απαράδεκτη αυτή πρακτική με τις τραγικές επιπτώσεις στον πληθυσμό (ΧΑΔΑ μέσα στον αστικό ιστό) όχι μόνο πρέπει να λάβει τέλος αλλά και οι εμπνευστές της πρέπει να λογοδοτήσουν.

            Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου της 21/04/2015 θα διαπιστώσει τις έντονες επιφυλάξεις της παράταξης "Ανοιχτή Συμπολιτεία", παράταξης που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, για τη διαδικασία μεταφόρτωσης. Στα ίδια πρακτικά διαβάζει κανείς τις διαβεβαιώσεις της πλειοψηφίας και της δημοτικής αρχής ότι δεν θα πέφτει κάτω ούτε σκουπιδάκι και ό,τι πέφτει θα το μαζεύει η πολιτική προστασία και θα πλένει το χώρο. Δεν θα παραμένουν φορτωμένα κοντέινερ ούτε μια μέρα.

            Με αυτές τις ψευδείς διαβεβαιώσεις, οι οποίες καταγράφτηκαν στα πρακτικά και στην απόφαση, υφαρπάχτηκε η θετική ψήφος της αντιπολίτευσης. Η δικαιοσύνη τώρα πρέπει να κάνει το καθήκον της να διαχωρίσει τις ευθύνες σε αυτούς που εξαπάτησαν και εξαπατήθηκαν, όπως έχει κάνει και ο λαός του Πύργου, και να ρίξει τον πέλεκυ της τιμωρίας στους πραγματικά υπεύθυνους της αθλιότητας αυτής, σε αυτούς που έχουν την ευθύνη της σωστής τήρησης των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου, στη Δημοτική Αρχή Πύργου.



--
ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας
Ανατροπή στην Ελλάδα,Αλλαγή στην Ευρώπη

http://syriza-ileias.blogspot.gr/
syrizaileias@gmail.com


.