«Η χυδαιότητα,η λασπολογία και το ψέμα έχουν κοντά ποδάρια».

Η Ν.Ε. Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ και οι 3 βουλευτές του Νομού Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, Μπαξεβανάκης Δημήτρης και Μπαλαούρας Γεράσιμος καταγγέλλουν και καταδικάζουν ως ψευδείς, μεθοδευμένες και ατεκμηρίωτες τις αναφορές σε blogs αλλά και σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού σχετικά με την στάση των Ηλείων βουλευτώνστο θέμα της διαφάνειαςκαι λειτουργίας των Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης στην Ηλεία.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ηλείας και η Ν.Ε. του κόμματος  απαντούν με πραγματικά έργα στη λάσπη που δέχονται από κέντρα εξουσίας και παράκεντρα παραπληροφόρησης περί συγκάλυψης συμφερόντων και της διαπλοκής.

Απομονώνουν και καταδικάζουν πολιτικά όσους προσπαθούν με εμπάθειες να υπονομεύσουν την κομματική συζήτηση και την δράση του κόμματος.

Απαντούν με συλλογική δουλειά σε προσπάθειες υπονόμευσης του εσωτερικού διαλόγου για την επίτευξη κάθε φορά του τελικού και συλλογικού στόχου που είναι η υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος.

Απόδειξη αποτελεί η από 30/11/2015 κατάθεση Ερώτησης και Αίτησης Κατάθεσης Εγγράφων προς τααρμόδια Υπουργείααπό τους 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό υλοποιώντας και σχετική απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας.

Η συγκεκριμένη Ερώτηση και ΑΚΕ, η οποία έλαβε υπόψη όλα τα δεδομένα που ισχύουν στο χώρο της κατάρτισης αφού είχε προηγηθεί ενημέρωση των βουλευτών από το αρμόδιο Υπουργείο παρουσιάστηκε σε διάφορα ηλεκτρονικά μέσα ως «μισή» και ως συγκάλυψη σκανδάλου γιατί είχε έτος αναφοράς το 2012.

Αυτή η παρουσίαση είναι ένα χυδαίο ψέμα και αποκαλύπτει στην καλύτερη των περιπτώσεων έλλειψη βασικών γνώσεων γύρω από το ζήτημα.

Η «εξήγηση» για τη χρονική περίοδο είναι ότι τα έργα της προγραμματικής περιόδου 2007-2013 συμβασιοποιήθηκαν μετά τον Οκτώβριο του 2011 και κατά συνέπεια έλεγχοι δεν θα μπορούσαν να γίνουν πριν το 2012.

Σήμερα με τις απαντήσεις που προσκομίζουν οι Ηλείοι βουλευτές θεωρούμε ότι χύθηκε άπλετο φως στο ζήτημα των ΚΕΚ στην Ηλεία. Η κατάσταση στα ΚΕΚ στην Ηλεία και πανελλαδικά θα βελτιωθεί σημαντικά με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης το αμέσως επόμενο διάστημα και θα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους εκμεταλλεύονται υπέρμετρα τους ανέργους μέσω των προγραμμάτων κατάρτισης αλλά και σε όσους προσπαθούν να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενοι την κατάσταση στα ΚΕΚ.

Η Γκεμπελίστικη πρακτική κάποιων είτε πολιτικά είτε επαγγελματικά ορμώμενων ότι «ρίχνε-ρίχνε λάσπη κάτι θα μείνει στο τέλος» θα επιστρέψει στους ίδιους και θα τους απομονώσει από την δημοκρατική κοινωνία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ , τόσο σε νομαρχιακό  όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο , έχει αποδείξει περίτρανα οτι δεν καλύπτει και δεν συμβιβάζεται με τη διαπλοκή και την αδιαφάνεια. Ο πόλεμος ψεύδους , λάσπης και μαύρης προπαγάνδας  που δεχόμαστε καθημερινά , από τους φορείς των παραπάνω το αποδεικνύει και ο Λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία το γνωρίζει .   

Για την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας ο συντονιστής

   Τάκης Γεωργόπουλος



--
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ηλείας
Ανατροπή στην Ελλάδα,Αλλαγή στην Ευρώπη

http://syriza-ileias.blogspot.gr/
syrizaileias@gmail.com


.