Εμπαιγμός των αγροτών με το ρεύμα

Η συγκυβέρνηση εξακολουθεί να εμπαίζει τους αγρότες. Οι όποιες υποσχέσεις της αποδεικνύονται καθημερινά «λαγοί με πετραχήλια». Οι μόνες δεσμεύσεις της που τηρούνται είναι απέναντι στις Τράπεζες , τα μονοπώλια την Τρόικα και την Μέρκελ .

Έτσι ενώ στις κινητοποιήσεις των αγροτών το 2013 κλιμάκιο υπουργών της συγκυβέρνησης  υποσχέθηκαν μειωμένα τιμολόγια για τους αγρότες, όχι μόνο δεν το έκαναν αλλά εδώ και κάποιες μέρες στέλνουν χαρτιά στους αγρότες με τα οποία τους ζητάνε να επικαιροποιήσουν το δελτίο Νο 1 μέχρι 31 Ιούλη 2014 για να συνεχίζουν να ποτίζουν με τιμολόγιο αγροτικού ρεύματος.

Η πλειοψηφία των αγροτών πρέπει να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, να εξεταστούν και να εκδοθούν οι σχετικές άδειες χρήσης νερού από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η  διαδικασία αδειοδότησης είναι ακόμη σε εξέλιξη, η πλειοψηφία των γεωτρήσεων δεν έχει τα απαραίτητα δικαιολογητικά,  η προθεσμία για τη συμπλήρωση των δικαιολογητικών έχει παραταθεί ως το Σεπτέμβρη με απόφαση του υπουργείου και θα χρειαστεί πάνω από ένα χρόνο για να εκδοθούν οι άδειες χρήσης νερού από τις υπηρεσίες.

 Το απίστευτο αλαλούμ της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται, καθώς οι αγρότες απειλούνται με αλλαγή τιμολογίου, από αγροτικό σε οικιακό,  αν δεν καταθέσουν τις άδειες χρήσης νερού  στη ΔΕΗ ως τέλος Ιούλη πράγμα σύμφωνα με τα παραπάνω αδύνατον !!!

Είναι ψεύτες , είναι απατεώνες , κανείς δεν πρέπει πια να τους πιστεύει . Η μόνη έγνοια τους, το πώς θα γδάρουν τον λαό και πώς θα υπηρετήσουν το διεθνές κεφάλαιο και τα  ξένα και ντόπια μονοπώλια που είναι τα πραγματικά  αφεντικά τους.

Καιρός να τους σταματήσουμε! Η υπομονή ΜΑΣ τελείωσε!  

25 Μάη ψηφίζουμε και φεύγουν

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας 


--
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ηλείας
Ανατροπή στην Ελλάδα,Αλλαγή στην Ευρώπη

http://syriza-ileias.blogspot.gr/
syrizaileias@gmail.com


.