Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόσκληση της ΔΗΜΑΡ

Η νομαρχιακή επιτροπή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έστειλε την παρακάτω απάντηση στην πρόσκληση της ΔΗΜΑΡ για την ημερίδα για το λιμάνι του Κατακόλου.

Αγαπητοί φίλοι,
το κόμμα σας, μετά από δύο χρόνια που καταψήφιζε όλα τα μνημονιακά μέτρα, έκανε στροφή 180 μοιρών και στηρίζει τη μνημονιακή κυβέρνηση. Συμβάλλετε έτσι στη συστηματική εξόντωση της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας. Η στήριξη μάλιστα του κόμματός σας, σε αντίθεση με τις προεκλογικές εξαγγελίες του, δίνει το αναγκαίο "αριστερό" άλλοθι στον Σαμαρά και την ακροδεξιά κλίκα του. Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσαν να σταθούν.
Αγαπητοί φίλοι,
επιλέξατε στρατόπεδο. Επιλέξατε να συμπαραταχθείτε με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τους υπεύθυνους δηλαδή του σάπιου πολιτικού συστήματος και του πελατειακού κράτους.
Εμείς δεν είμαστε μ' αυτούς. Είμαστε αντίπαλοί τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται να τους ανατρέψει. Και μαζί με τον λαό, θα τους ανατρέψουμε.
Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορούμε να χαριεντιζόμαστε σε επικοινωνιακές φιέστες με τους δήμιους του λαού μας. Είναι αυτονόητο λοιπόν ότι δεν θα συμμετάσχουμε στην ημερίδα σας.

Για τη νομαρχιακή επιτροπή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Δημήτρης Μπαξεβανάκης






.