''Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται'' η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε Spiegel και Κεδίκογλου
Έτσι απάντησε η Κουμουνδούρου στο δημοσίευμα του Spiegel που αποκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα δεύτερο πιο επικίνδυνο πολιτικό στην Ευρώπη. Επιπλέον, στο σχόλιο που εξέδωσε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, υπογραμμίζεται ότι "αποτελεί τίτλο τιμής να τον φοβούνται αυτοί που καταδικάζουν τη χώρα στη φτώχεια και στην εξαθλίωση".

Ολόκληρο το σχόλιο Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ σχετικά με τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου στη ΝΕΤ, για το δημοσίευμα του Spiegel

Θα συνιστούσαμε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο της πιο επικίνδυνης για το λαό και τον τόπο κυβέρνησης από την μεταπολίτευση και μετά απλά να σκέφτεται λογικά πριν τοποθετηθεί.

Οι δανειστές μας και ο ελληνικός λαός, έχουν άραγε τα ίδια ακριβώς συμφέροντα και διατρέχουν τους ίδιους κινδύνους; Η χρεοκοπία και η εξαθλίωση του λαού μας, η εκποίηση του δημόσιου πλούτου είναι για τους δανειστές μας κέρδος. Όποιος απειλεί την ηγεμονία και την κερδοσκοπία τους είναι επικίνδυνος. Όποιος την ευνοεί είναι ευχάριστος και σπουδαίος ηγέτης.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα αποτελεί τίτλο τιμής να τον φοβούνται αυτοί που καταδικάζουν τη χώρα στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.
Άλλωστε ο λαός μας έχει πλέον καταλάβει πολύ καλά ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος και ποια η σωτηρία.

Όσο για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και την τριανδρία της καταστροφής που μας κυβερνά: Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται.


8/8/2012
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


.