Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΤΕ



ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΗΝ  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Με το χαρακτήρα κατεπείγοντος πέρασε στα χέρια  της τράπεζας Πειραιώς, το υγιές τμήμα της ΑΤΕ, με τη διαδικασία της απορρόφησης.  Στον όμιλο Σάλα,  μεταβιβάσθηκε το δίκτυο καταστημάτων , το σύνολο των καταθέσεων , το υγιές  ενεργητικό.  Με άλλα λόγια  το τμήμα της επιχειρηματικής  δραστηριότητας,  που  υπόσχεται  ακόμα περισσότερα κέρδη. Το παθητικό κομμάτι το περνά  στην ιδιοκτησία του Δημοσίου.
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ, εκθείασαν το γεγονός, έφτασαν  σε σημείο να λογοκρίνουν μάλιστα και ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το
θέμα. Πρόκειται για σκάνδαλο καλά μελετημένο  και οργανωμένο,που εκτελέστηκε με απόλυτη μυστικότητα. Θριαμβολογούν τα παπαγαλάκια αναπαράγοντας τις απόψεις της Πειραιώς, ότι σώζεται η ΑΤΕ , η αλήθεια είναι  ότι σώζεται  η παραπαίουσα  Πειραιώς, χάρις στους κομματικούς της φίλους που μας κυβερνούν.
Μόλις καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός, η Πειραιώς θα κλείσει 150  καταστήματα  στα απομεμακρυσμένα σημεία της χώρας,  καταδικάζοντας τις τοπικές κοινωνίες.
Αυτό θα έχει τραγικές συνέπειες για τη ρημαγμένη οικονομικά ύπαιθρο. Η ΑΤΕ είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του τραπεζικού τομέα αφού καλύπτει το 70% των συνολικών χορηγήσεων της αγροτιάς .
Το ξεπούλημα της  θα επηρεάσει αρνητικά την τύχη όλου του  λαού, αφού η ΑΤΕ ελέγχει το σύνολο της γεωργικής δραστηριότητας.
Στη ληστεία του αιώνα, καθοριστικό ρόλο  έπαιξαν ο κ. Προβόπουλος  Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας,  πρώην στέλεχος της τράπεζας Πειραιώς και κάτοχος σημαντικού αριθμού μετοχών της , καθώς και κ. Πανταλάκης  διοικητής της  ΑΤΕ επίσης κάτοχος  σημαντικού αριθμού μετοχών  της Πειραιώς, σύμφωνα με έγκυρα δημοσιεύματα .
Οι τρεις αρχηγοί της συγκυβέρνησης,  ορκιζόντουσαν προεκλογικά για τη συνέχιση  και ενίσχυση της λειτουργίας  της  ΑΤΕ ,σήμερα  οι τρεις  σωτήρες κρύβονται και σιωπούν ένοχα.
Για  μας ήταν, είναι και θα εξακολουθήσουν να είναι ψεύτες,  που ξεπουλάνε  χωρίς τσίπα  τη δημόσια περιουσία,  υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας ,διαλύουν την ύπαιθρο και δίνουν τη χαριστική  βολή  στον πρωτογενή τομέα αλλά υπόσχονται άλλα.
Η τιμωρία και των τριών ,  απ το  ΛΑΟ  θα είναι σκληρή, και θα είναι και πολύ- πολύ σύντομα. Το τεράστιο οικονομικοπολιτικό  σκάνδαλο της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας,   δεν θα μείνει ατιμώρητο.
Καλούμε όλο τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας, όλους  τους Ηλείους πολίτες, να  συμπορευτούμε στον αγώνα ακύρωσης των σκοτεινών σχεδίων ξεπουλήματος,  όλης της δημόσιας περιουσίας  της χώρας μας.
  ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ  τα σχέδιά τους μπορούμε και  επιβάλλεται  να τα ανατρέψουμε,  για να έχουν δικαίωμα στο όνειρο τα παιδιά μας.
                                                                                                                                    ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΕΙΑΣ


.