Δεν είναι αυτοκτονία, είναι δολοφονία



Δεν είναι αυτοκτονία, είναι δολοφονία
Ο συνταξιούχος αυτόχειρας αν ήθελε απλώς να αυτοκτονήσει, θα έμενε σπίτι του. Επέλεξε το Σύνταγμα για να μιλήσει σε όλη την κοινωνία. Η πολιτική πράξη της αυτοκτονίας του δεν είναι τίποτα άλλο, παρά το αποτέλεσμα των μνημονίων της δοτής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ακροδεξιάς, που εδώ και δυο χρόνια ποδοπατούν το λαό και ισοπεδώνουν την  κοινωνία.
Φτάνει πια
Μας δολοφονούν λίγο λίγο με τους μισθούς των 300 ευρώ, με τους νέους που ξενιτεύονται, με τα περήφανα γηρατειά που ψάχνουν στους κάδους για φαγητό, με τα διαλυμένα νοσοκομεία, με τους χιλιάδες άνεργους, με τα χαράτσια, με τις ανύπαρκτες συντάξεις. Τώρα μας οδηγούν και στην φυσική εξόντωση. Και για τα εγκλήματα των μνημονίων, υπέγραψαν ΟΛΟΙ οι βουλευτές του νομού μας. Είναι συνυπεύθυνοι για την καταστροφή των ζωών μας.
Φτάνει πια
Καιρός να τελειώνουμε με τις κυβερνήσεις των τραπεζιτών και τους υπαλλήλους της τρόικας. Είναι στο χέρι μας να τους ανατρέψουμε με μαζικούς αγώνες για αξιοπρέπεια, δημοκρατία και εργασία. Μαύρο στο μνημονιακό δίδυμο Βενιζέλου – Σαμαρά και τη συγκυβέρνηση που έχουν ήδη συμφωνήσει. Εμπρός για μια κυβέρνηση με πυρήνα την αριστερά.
 
Να τους σταματήσουμε, πριν η φρίκη γίνει καθημερινότητά μας.
 
Το Γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας
 


.