Θράσος!



Θράσος! 
Αντωνακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Αδραχτάς, Κανελλοπούλου, Κορκολόπουλος. Θαυμάστε τους! 
Οι παραπάνω Ηλείοι βρίσκονται ανάμεσα σε περισσότερους από εκατό νυν και πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, οι οποίοι ζητούν όχι μόνον την καταβολή αναδρομικών αποδοχών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ αλλά και αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστησαν! 
Το θράσος περισσεύει. Την ώρα που στην Ελλάδα συντελείται κοινωνική καταστροφή, την ώρα που τα κόμματα του μνημονίου και η συγκυβέρνησή τους προστατεύουν τα συμφέροντα των τοκογλύφων δανειστών, σαρώνουν μισθούς, συντάξεις, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, όταν η ανεργία σπάει κόκαλα και τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο, την ώρα που οι ελληνικές οικογένειες δεν προλαβαίνουν να μετρούν χαράτσια, όλοι αυτοί προκαλούν ασύστολα. 
Θέλουμε ιδιαίτερα να αναφέρουμε την περίπτωση του νυν βουλευτή Αντωνακόπουλου. Αφού επί δύο χρόνια ψήφισε όλα τα επαίσχυντα μέτρα, μνημόνιο, ασφαλιστικό, μεσοπρόθεσμο, πολυνομοσχέδιο, φοροληστείες, χαράτσια και όλους τους προϋπολογισμούς, μέχρι και τον πρόσφατο, εμφανίζεται τελευταία δυσαρεστημένος, γιατί, λέει, αδικούνται οι κάτοικοι της πυρόπληκτης Ηλείας. Όλα όσα επί δύο χρόνια ψηφίζει είναι υπέρ των κατοίκων της πυρόπληκτης Ηλείας; 
Είναι πια η ώρα των πολιτών. Ας επιφυλάξουν στον καθένα την τύχη που του αξίζει. 

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας 


.