Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια!

Να φύγουν κυβέρνηση και τρόικα

Η βαρβαρότητα δεν έχει τέλος. Κυβέρνηση και τρόικα έχουν ανακηρυχθεί σε «σωτήρες» του κεφαλαίου, των τραπεζών, τον μεγαλοεργοδοτών και εγκληματικοί δήμιοι των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Στον απόλυτο παραλογισμό να δώσουν όσα περισσότερα μπορούν στους τοκογλύφους δανειστές, παίρνουν τα πιο αντιλαϊκά και δυσβάστακτα μέτρα και μας βυθίζουν όλο και πιο βαθιά στην ύφεση, στην εξαθλίωση και στη φτώχεια.
Το θράσος κυβέρνησης και τρόικας είναι απύθμενο. Την ώρα που η ζει και βασιλεύει ασύδοτη η φοροδιαφυγή και οι προκλητικές φοροαπαλλαγές των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, των πολυεθνικών εταιρειών και των εφοπλιστών, για μια ακόμη φορά χαρατσώνουν βάναυσα και άδικα την πλειοψηφία της κοινωνίας. Με τα αλλεπάλληλα «έκτακτα» φοροληστρικά μέτρα στήνεται η μεγαλύτερη ληστεία σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, ενώ προστατεύουν και αφήνουν στο απυρόβλητο το μεγάλο κεφάλαιο.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Το ποτήρι ξεχείλισε, η κυβέρνηση των δανειστών πρέπει να ανατραπεί, να μπει φρένο στο βάρβαρο και απάνθρωπο έργο της. Ατομική λύση δεν υπάρχει. Όλοι μαζί μπορούμε!

Φτάνει πια! Να φύγουν τώρα! Μπορούμε να τους ανατρέψουμε!

Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ


.