Οι τραμπούκοι και η ελευθερία του Τύπου



Το παρακράτος ξανά εν δράσει στη Νέα Μανωλάδα! Το πελατειακό κράτος της διαφθοράς και του ρουσφετιού συνεχίζει να αφήνει ανεξέλεγκτους τους τραμπούκους να χτυπούν τους «ενοχλητικούς», να καταργούν την ελευθερία του Τύπου!
Όλοι αυτοί που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους όταν οργισμένοι πολίτες εκφράζουν την αγανάκτησή τους όπου τους συναντούν, έχουν κάτι να πουν σήμερα; Ο κ. Λοβέρδος ίσως, που τον ενοχλούν οι αποδοκιμασίες; Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης που για όλα του φταίει ο Τσίπρας; Ή ο κ. Καρατζαφέρης που είναι υπέρ του «νόμου» και της «τάξης» όταν οι κολασμένοι κάνουν απεργία πείνας; Η κ. Μπακογιάννη ίσως, που πρόσφατα επισκέφθηκε την περιοχή;
Μήπως οι αρχές του νομού, οι βουλευτές, οι τοπικοί δημοτικοί άρχοντες πρέπει να διακόψουν την ένοχη σιωπή τους;
Μήπως η κυβέρνηση, αντί να εξαγγέλλει αναδιάρθρωση(!!!) του κράτους (η ΝΔ την έλεγε «επανίδρυση»), μπορεί να κάνει κάτι απλούστερο; Να ελέγξει αν οι υπηρεσίες του στην Ηλεία εφαρμόζουν τους νόμους; Αν τηρούνται οι αμοιβές και το ωράριο που προβλέπει η Γενική Συλλογική Σύμβαση, που, δυστυχώς για το ΠΑΣΟΚ, ισχύει ακόμα; Αν όλοι οι εργάτες γης είναι ασφαλισμένοι; Αν οι συνθήκες διαβίωσης είναι ανθρώπινες; Μπα, μάλλον ζητάμε πολλά!
Από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας


.